Goedkoop beton bestellen? Bereken binnen 1 minuut hoe voordelig uw beton prijs is met de betoncalculator van Betonbestellen.nl. In veel gevallen is de kant en klare betonmortel tot wel 25% goedkoper dan de concurrent en tot wel 40% goedkoper dan een bouwmarkt.

Wij kunnen de prijs laag houden doordat wij meerdere vestigingen door heel Nederland hebben, hierdoor hebben wij lage transportkosten. Daarnaast profiteert u ook van onze supersnelle service. Vandaag u betonmortel besteld is eventueel dezelfde dag nog geleverd.

Goedkoper dan de bouwmarkt

Zelf beton mixen is vele malen duurder dan online beton bestellen bij Betonbestellen.nl. Als u zelf beton gaat mixen moet u naar de bouwmarkt voor 25kg zakken cement, zand en grind, daarnaast moet u een betonmolen huren en beschikken over een kruiwagen en diverse andere hulpmiddelen.

Het mixen van beton, sjouwen met zware zakken en storten met een kruiwagen vergt tevens veel inspanning. Als u kiest om uw betonmorel te kopen bij Betonbestellen.nl dan heeft u hier geen omkijken naar. Het beton wordt namelijk stort klaar geleverd en bezorgd met een betonmixer.

Met deze mixer kan er via de goot beton worden gestort in de bekisting of met kruiwagens. Mocht de stort te groot zijn voor kruiwagens of de goot de afstand niet kunnen overbruggen dan kan u een betonpomp huren of het beton door Betonbestellen.nl laten storten met pomp. Kortom, online beton bestellen bij Betonbestellen.nl is niet alleen goedkoper, maar ook makkelijker!

Goedkoop beton bestellen in 3 stappen

Goedkoop beton bestellen bij Betonbestellen.nl is heel eenvoudig. Vul de betoncalculator in en specificeer uw betonstort. U krijgt direct de prijs te zien voor het beton en de eventuele extra gekozen diensten zoals: het laten storten of huren van een betonpomp.

Het beton bestellen gaat als volgt:

  1. U vult de hoeveelheid beton en postcode in.
  2. In stap 2 kan u de beton stort verder specificeren denk hierbij aan de stortwijze en beton soort
  3. In de laatste stap vult u uw gegevens in, kiest u de datum en betaalt u eenvoudig met IDEAL.

Direct beton bestellen?

Vul dan de betoncalculator in en volg de stappen of neem contact met ons op.