Heeft u beton nodig voor een beton stort in Gelderland? Bestel eenvoudig uw beton bij Betonbestellen.nl. Al vanaf 1 kuub kan u een bestelling online plaatsen.

Naast het bestellen van beton kan u ook het beton laten storten door onze vakmannen in Gelderland. Bij deze uitvoering storten wij het beton voor u met betonpomp. Dit wordt ook wel een all-in stort genoemd. Het voordeel van het laten storten van beton is dat de betonvloer door ons onder de rij wordt afgeleverd. Dit betekent dat de beton vloer vlak is.

Wordt de betonvloer de bovenste laag? Dan kiest u voor het vlinderen van beton ook deze afwerkmethode kunnen onze vakmannen uitvoeren voor u.

Levertijd Gelderland

Dankzij de samenwerking met betoncentrales in heel Gelderland kan het beton vaak al binnen 1 werkdag worden geleverd. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Naast de snelle levertijd bent u ook verzekerd van een hoge kwaliteit beton tegen een scherpe prijs.

Bestellen

Het bestellen van beton kan eenvoudig met de betoncalculator. De enige gegevens die nodig zijn voor het invullen van de calculator:

  • stortplaats & hoeveelheid
  • verdere specificaties (loswijze, uitvoering en soort)
  • stortdatum, gegevens van klant en betaling

In de eerste stap vult u de stortplaats en de gewenste hoeveelheid in kubieke meter in. Het aantal kubieke meter dat u nodig heeft kan u berekenen met de volgende formule: lengte x breedte x hoogte = aantal kubieke meter.

Let op dat bij het bestellen van beton het advies geldt om 0.5 kuub extra beton te bestellen. Dit advies geldt omdat er vaak: meetfouten worden gemaakt, beton last heeft van inklinking en doordat er beton kan achter blijven in de betonmixer.  Daarnaast is het bijbestellen van kleine hoeveelheden beton erg duur dit komt door de ondervracht.

In de tweede stap kan u de beton stort verder specificeren in onder andere de loswijze, uitvoering, samenstelling en toepassing. In de laatste stap vult u uw gegevens in kiest u de stortdatum en betaalt u eenvoudig met IDEAL.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton bestellen of laten storten in Gelderland? Vul dan de betoncalculator in. Heeft u nog vragen of wilt u de beton stort samen doornemen? Neem dan contact met ons op.