Beton bestellen met pomp maakt de beton stort eenvoudiger zo wordt er veel tijd bespaart, dit komt doordat een pomp sneller stort dan een kruiwagen. Naast de snelheid wordt er met een betonpomp ook veel minder beton gemorst. Hierdoor hoeft er minder opgeruimd te worden.

Beton bestellen met pomp is bij Betonbestellen.nl een van de diensten die wordt aangeboden. Bij deze optie kan u zelf beton storten met pomp of Betonbestellen.nl kan voor u het beton storten met pomp. In de calculator van Betonbestellen.nl kan u eenvoudig de prijs berekenen voor het bestellen van beton met pomp.

Wanneer bestel ik beton met pomp?

Als u efficiënt en snel beton wilt storten kies dan voor een beton stort met pomp. Daarnaast geldt dat voor een beton stort groter dan 2 kuub altijd een pomp wordt aangeraden, mits de goot van de betonwagen de stort niet kan bereiken.

Ook als de beton stort op onverharde grond is wordt aangeraden om een betonpomp te huren, dit komt doordat de betonmixer niet op onverharde grond kan staan.

Wanneer bestel ik alleen beton?

U bestelt alleen beton als de betonwagen de stortplaats kan bereiken en met de goot kan storten. De goot van een betonwagen kan tot ongeveer 2,5 meter worden uitgeschoven aan de achterkant en vanaf de zijkant kan de goot tot 1,5 meter worden uitgeschoven.

Als de betonwagen de stort niet kan bereiken en u heeft een kleine beton stort (minder dan 2m3), genoeg kruiwagens en mankracht om een kleine afstand (minder dan 20 m2) te overbruggen. Ook dan kan er worden gekozen om alleen beton te bestellen.

Wat kost beton bestellen met pomp

Voor het huren van een mini betonpomp betaalt u 170 euro ex btw. Dit bedrag betaalt u voor een beton stort tot en met 13 kuub. Wanneer er meer dan 13 kuub moet worden gestort betaalt u meer.

Voor de slangen die worden geleverd betaalt u 11,25 euro per 5 meter. Wilt u berekenen hoeveel het kost om beton te bestellen met pomp? Klik dan op de link naar de betoncalculator.

Giekpomp

Voor grotere projecten kan het handig zijn om een giekpomp in te schakelen ook deze optie biedt Betonbestellen.nl aan. Een grote beton stort is meer dan 50 kuub beton.

Een ander voordeel van een giekpomp is dat deze ook groot grind kan verpompen (32mm). De mini betonpomp kan grind tot 16mm verpompen.De nadelen van een giekpomp zijn de hogere kosten, de pomp kan niet op onverhard terrein staan en heeft veel opstelruimte nodig.

Prijs berekenen beton bestellen met pomp

Bent u eruit en wilt u de prijs berekenen voor het bestellen van beton met pomp? Klik dan op de link naar de betoncalculator. Heeft u nog vragen over het bestellen van beton met pomp neem dan contact met ons op via mail of telefoon.