Op zoek naar een betrouwbare partner voor het storten van beton? Betonbestellen.nl levert en stort beton door heel Nederland al 10 jaar lang. Vanaf 1 kuub kan u al vloeibaar beton bestellen. Na deze minimale afname kan u per 0.25 kuub beton bestellen. Ook voor grote beton storten kan u bij Betonbestellen.nl terecht wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven. Voor elke toepassing kan er beton worden geleverd of u nou beton stort voor een vloer, fundering of wand.

Door de samenwerking met betoncentrales krijgt u scherpe prijzen voor het storten van beton en voor het bestellen van beton. Het beton kan normaal gesproken binnen 1 werkdag al worden geleverd. Voor het laten storten van beton moet u rekening houden met een levertijd van 3-5 werkdagen.

In de betoncalculator kan u eenvoudig uw beton stort regelen, het beton bestellen en kan u in de agenda bekijken wanneer er plek vrij is voor uw stort.

Beton laten storten

Bij betonbestellen.nl kan u kiezen uit verschillende diensten. Een van deze diensten is het laten storten van beton. Als u kiest voor deze optie dan bent u verzekerd van een strak eindresultaat. Bij het laten storten van beton werken wij uw ruwe betonvloer af onder de rij. Naast de afwerking verpompen wij ook het beton voor u met een betonpomp. Wilt u liever het beton zelf storten? Ook dat kan in dat geval hoeft u alleen beton te bestellen.

All-in betonstort

Het laten storten van beton wordt ook wel een all-in stort genoemd. Dit komt omdat bij het laten storten van beton het beton ook wordt verpompt met betonpomp. Het voordeel van het storten met pomp is dat dit een efficiente loswijze is. Dit komt doordat het beton snel verpompt wordt en omdat er niet beton gemorst wordt op straat.

Beton storten kosten

Voor meer informatie over wat het storten van beton kost kan u ons bellen, het artikel wat kost beton lezen of uw prijs berekenen met de betoncalculator.

Beton stort regelen

Wilt u een beton stort regelen? Vul dan de betoncalculator in. In deze calculator kan u alles eenvoudig invullen. Zo kan u in stap 1 kiezen uit: de loswijze, de samenstelling, de toepassing en uitvoering. In stap 2 kan u in onze agenda eenvoudig de datum en het dagdeel kiezen dat u het beton wilt laten storten of afgeleverd wilt hebben. In de laatste stap kan u eenvoudig betalen met IDEAL.

Beton storten met pomp

Wilt u beton storten met pomp? Ook dat kan en tegen een zeer scherpe prijs, dit komt doordat u een betonpomp huurt die in eigen bezit is. Voor meer informatie over het storten met pomp lees het artikel beton storten met pomp.

Contact

Heeft u vragen of wilt u uw beton stort samen regelen? Neem dan contact met ons op dit kan via de telefoon of mail.