Het antwoord op de vraag ‘wat kost beton?’ is niet eenduidig. Wij maken graag voor u inzichtelijk waar de kosten van beton bestellen op zijn gebaseerd. Wilt u liever direct een prijs? Bereken dan de prijs van beton met de betoncalculator. Voor meer informatie over wat beton kost lees dit artikel.

Bij nieuwbouw of een verbouwing komen kosten kijken, soms zelfs onverwachts, maar juist daarom is het belangrijk dat u weet wat u moet reserveren voor het storten van beton. Een goede betonnen fundering is belangrijk en de basis voor ieder bouwproject, daar moet u niet op besparen. De prijzen van beton variëren tussen de € 120,- en € 150,- per kuub. Dit is echter afhankelijk van het soort beton, de hoeveelheid en de afstand tot de stortlocatie. Om de kosten te drukken bent u bij Betonbestellen.nl tot wel 25% goedkoper uit dan bij de concurrent.

Prijsopbouw van beton

Bij Betonbestellen.nl krijgt u altijd een gratis offerte voor de levering van beton, inclusief de huur van een kleine betonpomp. De offerte ziet er als volgt uit:

  1. Prijs van beton zelf: beton is samengesteld uit cement en één of meerdere toeslagmaterialen zoals grind, zand of steenslag. Daarnaast heeft u de keuze uit standaard, snel drogen of extra snel drogend. Afhankelijk van de stortlocatie kunnen wij u de beste optie voorstellen.
  2. De transportkosten: de transportkosten zijn gebaseerd op de afstand tussen de betonmortelcentrale en de stortlocatie. Betonbestellen.nl heeft meerdere vestigingen door heel Nederland, waardoor wij de kosten voor transport tot het minimum kunnen beperken.
  3. Huur betonpomp: beton kunt u zelf storten of laten storten door een specialist. Wanneer u beton wilt laten storten maken wij gebruik van een kleine betonpomp met een handzame slang die het beton eenvoudig naar de stortlocatie van verpompen.

Zoals u begrijpt kan de prijs van beton verschillen per stortlocatie. Ons doel is om u de best mogelijke offerte aan te bieden, zodat het beton voor u het minst kost. Niet zelden zijn onze offertes tot wel 25% goedkoper dan de concurrent.

Prijs van beton laten storten

Als u kiest om uw beton te laten storten door Betonbestellen.nl, dan kiest u voor een voordelige oplossing. De kosten van variëren door het soort beton en de hoeveelheid. Voor het huren van een kleine betonpomp inclusief machinist kunt u rekening houden met de volgende prijzen:

  • Betonpomp, inclusief machinist: € 85,- per uur
  • Toeslag per meter slang: € 2,25-
  • Transportkosten: € 0,70 per kilometer

Altijd de laagste prijs voor beton

Betonbestellen.nl heeft in Nederland meerdere distributiepunten voor beton, daar profiteert u als klant maximaal van. Daarmaast kunnen wij op grote schaal beton inkopen en het beton tegen een voordelige prijs aan u aanbieden. Naast een goede prijs willen we beton leveren van goede kwaliteit. Per toepassing bekijken we welke oplossing het beste bij u past. Bereken gratis de prijs voor uw beton stort met de betoncalculator.