Als particulier beton bestellen? Dat kan bij Betonbestellen.nl. Al meer dan 10 jaar bestellen particulieren door heel Nederland beton bij ons. Dit kan al vanaf 1 kubieke meter. Nadat deze minimale hoeveelheid is bereikt kan u kiezen uit stappen van 0.25 kuub.

Behalve het bestellen van beton kan u ook kiezen voor het laten storten van beton. Bij deze uitvoering bent u verzekerd van een strak eindresultaat, dit kom doordat wij het beton verpompen, lossen en onder de rij afleveren. Onder de rij afleveren is een afwerkmethode waarmee het beton wordt vlak gemaakt.

Wilt u liever een strakke betonvloer en wordt de betonvloer de bovenste laag dan kiest u voor vlinderbeton. In deze situatie vlinderen wij het beton voor u met een vlindermachine.

Nieuwsgierig naar de prijs voor het bestellen of laten storten van beton als particulier? Bereken deze dan binnen 1 minuut met de betoncalculator van Betonbestellen.nl. Het enige dat u hoeft in te vullen is de postcode en hoeveelheid beton. Wanneer u dit gedaan heeft krijgt u automatisch de prijs te zien van standaard beton op het opgegeven adres.

In stap 2 kan u de beton stort verder specificeren. Hier kan gekozen worden uit een andere samenstelling, loswijze, uitvoering en toepassing.

Mocht u er al uit zijn dan kan in stap 3 eenvoudig de beton stort worden ingepland en betaald met IDEAL. Mocht u nog vragen hebben over de beton stort dan kan u altijd contact opnemen met ons.