Beton bestellen in Zeeland? Betonbestellen.nl levert al meer dan 10 jaar beton in heel Zeeland. Dit doen wij zowel voor particulieren als bedrijven. Naast het leveren van beton kan u ook kiezen voor het laten storten van beton of het bestellen van beton met pomp. Wij leveren al vanaf 1 kuub beton. Nadat deze minimale hoeveelheid is bereikt kan u beton bestellen in stappen van 0.25 kuub beton.

Door de samenwerking met betoncentrales in heel Zeeland kan het beton vaak al binnen 1 werkdag worden geleverd. Voor het laten storten van beton houdt u rekening met 3-5 werkdagen levertijd. Natuurlijk kan het zo zijn dat er al eerder een plekje vrij is in de agenda. Neem daarom bij beton storten die op korte termijn moeten worden uitgevoerd contact met ons op.

De prijs voor het bestellen of laten storten van beton in Zeeland kan u eenvoudig berekenen met de betoncalculator van Betonbestellen.nl. Binnen deze calculator kan u naar de uitvoering ook het beton, de loswijze en uitvoering verder specificeren.

Aantal kuub berekenen

De hoeveelheid beton die nodig is voor uw stort hangt af van het project. De formule die u kan gebruiken voor het berekenen van deze hoeveelheid is: lengte x breedte x hoogte= aantal kubieke meter beton. Het symbool voor kubieke meter is m3.

Let bij het bestellen van beton erop dat het advies is om 0.5 kuub extra beton te bestellen. Dit advies geldt omdat beton last heeft van inklinking, er wat beton achter blijft in de mixer en doordat er vaak meetfouten worden gemaakt.Daarnaast is het bij bestellen van kleine hoeveelheden erg duur.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Voor het bestellen van beton vult u de betoncalculator in.