Wilt u een betonvloer laten storten voor een schuur of garage? Betonbestellen.nl stort al jaren beton voor schuren & garages. Door alle kennis die wij hebben opgedaan in al deze jaren weten wij dat een betonvloer een uitstekende keuze is voor een garage of schuur. U bent met het storten van beton namelijk verzekerd van een sterke vloer. Dit komt doordat beton veel drukkracht aankan, niet verzakt en onderhoudsvriendelijk is.

Afwerken

Bij het afwerken van een garage vloer waar vloeistoffen, olie of water kan lekken adviseren wij om deze vloer te impregneren. Als u kiest voor deze optie dan moet u de betonvloer laten vlinderen. Voor een schuur geldt hetzelfde.

Dikte betonvloer garage

De dikte voor een betonvloer in een garage is dikker dan een normale betonvloer, dit komt doordat er in een garage zware objecten staan. Voor de dikte van een betonvloer in een garage kan u uitgaan van 15-20 centimeter.

Voor de dikte van een schuurvloer kan u uitgaan van een dikte van 10 tot 20 centimeter. De minimale dikte houdt u aan als u geen zware spullen gaat opslaan. Gaat u wel zware spullen opslaan dan houdt u 15-20 centimeter aan. Bij een betonvloer van 10-12 centimer past u 1 wapening toe. Bij een betonvloer van 15-20 centimeter past u dubbele wapening toe.

Loswijze

Omdat het niet altijd mogelijk is om beton te storten vanuit de goot of met kruiwagens bieden wij ook de mogelijkheid om beton te bestellen met pomp of om het beton te laten storten met pomp. In onze betoncalculator kan u eenvoudig de prijs uitrekenen en een beton stort inplannen.

Contact

Bent u eruit en wilt u online een bestelling plaatsen? Vul dan de betoncalcultor in. Wilt u liever de beton stort samen doornemen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.