Ook voor kleine hoeveelheden beton kan u terecht bij Betonbestellen.nl. Al vanaf 1 kuub beton kan u in heel Nederland online beton bestellen. Na 1 kuub kan u kiezen uit stappen van 0.25 kuub.

Via de betoncalculator kan u eenvoudig de prijs berekenen voor de hoeveelheid beton die nodig is voor uw stort. U vult bij stap 1 de postcode en de hoeveelheid beton in. De postcode die u invult is gelijk aan het adres waar u beton wilt storten. De hoeveelheid beton die u nodig heeft berekend u door middel van de lengte x hoogte x breedte = aantal kuub beton.

Bij het storten van beton geldt het advies om 10% extra beton te bestellen. Dit komt doordat er vaak meetfouten worden gemaakt, beton last heeft van inklinking en doordat er beton kan achter blijven in de mixer.

In stap 2 kan u de samenstelling, loswijze, toepassing en uitvoering voor de stort aanpassen. Mocht u vragen hebben over deze keuzes dan kan u altijd contact met ons opnemen. Eenmaal aangekomen bij de laatste stap plant u de stort in, vult u uw gegevens in en betaalt u met IDEAL.

Bent u eruit en wilt u beton betellen? Vul dan de betoncalculator in of neem contact met ons op.