Beton stort in Alkmaar? Betonbestellen.nl stort al meer dan 10 jaar beton in Alkmaar. Naast het storten van beton kan er ook alleen beton worden besteld. Via de betoncalculator kan dit eenvoudig worden gedaan.

Levertijd

Als er alleen beton wordt besteld dan kan dit de volgende dag vaak al worden geleverd. Wanneer er beton wordt gestort is de levertijd 3 tot 5 werkdagen. Natuurlijk kan het zo zijn dat er een gaatje in de agenda zit. Neem daarom als u snel beton wilt laten storten contact op met de planning.

Aantal kuub beton

Voor het bestellen van beton moet het aantal kuub beton worden berekend. Deze berekening wordt gemaakt door de lengte x breedte x hoogte = M3.  

Betonbestellen.nl adviseert om altijd 0.5 extra kuub beton te bestellen. Dit advies geldt omdat er beton kan achterblijven in de betonmixer.

Prijs beton Alkmaar

Zodra het aantal kuub beton is berekend en de plaats is in ingevuld in de calculator krijgt u de prijs van het beton. Hierna krijgt u de keuze van de toepassing hier kan er worden gekozen uit: een ruwe betonvloer, fundering, wand, agrarisch of vlinderbeton.

Nadat de keuze van de toepassing is ingevuld kan er worden gekozen voor een andere samenstelling van het beton. Bij deze optie kan er gekozen worden uit: hoogvloeibaar, extra hoge sterkte, snelhardend of fijn grind. Staat de soort die u nodig heeft hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Loswijze

De toepassing en samenstelling zijn gekozen nu kan er worden gekeken naar de loswijze. Voor de loswijze zijn er drie opties mogelijk: uit de goot/kruiwagen of pomp.

Uitvoering

De laatste stap is de uitvoering hier kunt u kiezen uit de optie zelf beton storten of het beton laten storten. Als u het beton laat storten moet u nog wat extra informatie geven zoals het oppervlak, de dikte, het aantal vertrekken en of het een vlindervloer of verdiepingsvloer is.

Gaat u het beton zelf storten dan kan u in het volgende menu de offerte laten mailen en alle gegevens invullen. Zodra de gegevens zijn ingevuld kan er eenvoudig worden betaald met IDEAL.

Contact

Wilt u de beton stort inplannen of beton bestellen? Vul dan de betoncalculator in. Heeft u vragen over het storten of bestellen van beton? Neem dan contact met ons op.

Locaties

Naast Alkmaar levert en stort van Betonbestellen.nl ook beton op o.a. de volgende locaties in Nederland: