Beton storten of beton bestellen in Den Haag? Bij Betonbestellen.nl kan het allemaal. Zowel voor het leveren van beton als het storten van beton kan u bij ons terecht.

Het bestellen van beton of inplannen van het laten storten van beton kan eenvoudig worden geregeld via onze betoncalculator.

Heeft u vragen of wilt u de beton stort of het bestellen van beton samen doornemen? Dan kan u ons ook bellen of mailen.

Beton storten Den Haag

Voordat u beton gaat bestellen moet u de hoeveelheid beton weten. De hoeveelheid beton wordt berekend in kubieke meter (m3).

De formule voor het berekenen van kubieke meter is lengte x hoogte x breedte = m3. Bij het bestellen van beton adviseren wij om een halve kuub extra te bestellen. Dit adviseren wij omdat beton kan achterblijven in de betonmixer.

Levertijd bestelling

Vandaag bestelt en morgen in huis is mogelijk wanneer er alleen beton wordt besteld. Wilt u het beton laten storten, dan komt onze collega die verantwoordelijk is voor de beton storten in Den Haag u helpen.

In sommige gevallen kan dit binnen 1 of 2 dagen maar normaal gesproken hanteren wij voor het laten storten van beton 3-5 dagen levertijd.

Betonpomp in Den Haag

Voor het storten van beton zijn er verschillende loswijzes mogelijk: kruiwagens, betonpomp of via de goot van de betonmixer.

Maar wat als de betonmixer de stort niet kan bereiken? De eerste optie is met kruiwagens heen en weer lopen. Wij adviseren om bij bestellingen boven de 1 kuub geen kruiwagens te gebruiken.

Ook als de afstand te groot is kan u beter geen kruiwagens gebruiken. Het morsen van beton en de extra tijd die de vrachtwagenchauffeur nodig heeft zijn dan nadelig.

Als de betonmixer de stort niet kan bereiken huurt u een betonpomp. Weet u nog niet of u een betonpomp nodig heeft? Lees dan ons artikel over het huren van een betonpomp.

Betonvloer vlinderen

Naast het storten van beton hebben onze collega’s ook al jaren ervaring met het vlinderen van betonvloeren. Voor deze afwerkmethode moet u rekening houden met 1 tot 2 weken levertijd.

Zelf storten

Bent u er nog niet uit of u wel of niet beton wilt storten neem dan het artikel hoe stort ik beton door en ontdek hoe moeilijk het is om beton te storten.nl

Betoncentrales

Betonbestellen.nl werkt samen met betoncentrales door heel Nederland dit betekent dat u altijd verzekerd ben van een hoge kwaliteit beton tegen een lage prijs.

Ook voor het aanpassen van de samenstelling kan er van alles geregeld worden mocht de gewenste toepassing of samenstelling niet in onze calculator staan neem dan contact met ons op.

Contact

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen over het laten storten van beton of het bestellen van beton? Neem dan contact met ons op.

Bent u er al uit en wilt u beton bestellen of laten storten? Regel dan u beton stort met onze betoncalculator of bel/mail ons.

Betoncentrales

Naast Den Haag levert Betonbestellen.nl ook beton op andere locaties in Nederland. Hieronder ziet u een overzicht van enkele locaties: