Bestel eenvoudig beton voor uw beton stort in Arnhem. Wilt u hulp bij de beton stort? Dat kan ook onze collega’s die actief zijn in de regio Arnhem helpen u graag.

Beton Arnhem

Diensten

Betonbestellen.nl biedt meerdere diensten zo kan u: beton bestellen, beton zelft storten met pomp of beton laten storten met een betonpomp. Het beton laten storten met betonpomp noemt men een all-in beton stort.

Beton bestellen Arnhem

Als u beton bestelt bij Betonbestellen.nl dan bent u verzekert van een hoge kwaliteit beton tegen een lage prijs. Dit komt doordat Betonbestellen.nl samenwerkt met betoncentrales door heel Nederland.

Naast deze voordelen hoeft u ook niet lang te wachten op beton. Als u vandaag beton besteld dan heeft u het op werkdagen morgen in huis.

Beton laten storten

Voor het storten van beton hanteren wij een levertijd van 3-5 dagen. Bij het storten van beton kan er worden gekozen voor meerdere loswijzes: uit de goot, met kruiwagens of met een betonpomp. Voor meer informatie over de loswijzes lees het artikel huren van een betonpomp.

Hoe werkt het bestellen

Het beton kan eenvoudig worden besteld met de betoncalculator. De stappen zijn als volgt:

  • Invullen stortadres en aantal kuub beton
  • Kiezen van toepassing, loswijze, uitvoering en eventuele extra informatie
  • Invullen betaalgegevens

Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Aantal kuub beton

Vloeibaar beton wordt verkocht per kubieke meter. Hoeveel kubieke meter er nodig is voor een beton stort wordt berekend door de lengte x breedte x hoogte te berekenen.

Omdat er altijd wat beton achter blijft, er een meetcorrectie kan zijn of inklinking adviseren wij altijd om minimaal 0.5 kuub beton extra te bestellen.

Droogtijd beton

Bezig met een verbouwing met een drukke planning? Hou dan rekening met de droogtijd van het beton, deze is gemiddeld genomen 28 dagen. Dit betekent niet dat er niet eerder op het beton kan worden gestaan. Na 1-2 dagen is het beton beloopbaar. Voor meer informatie over de droogtijd lees het artikel droogtijd van beton.

Dikte betonvloer

De dikte van een betonvloer scheelt per toepassing voor meer informatie lees het artikel de dikte van een betonvloer.

Online beton bestellen in Arnhem

Wilt u beton laten storten of bestellen in Arnhem? Vul dan eenvoudig de betoncalculator en plan uw beton stort in.

Heeft u nog vragen of wilt u de beton stort telefonisch doornemen? Neem dan contact met ons op.

Locaties

Naast Arnhem levert Betonbestellen ook beton op plaatsen zoals: