Beton bestellen of laten storten in Uden? Dat kan bij Betonbestellen.nl eenvoudig online worden geregeld met de betoncalculator. Het enige wat u moet invullen is de stortplaats, de hoeveelheid en uw gegevens.

Beton bestellen

Als u beton gaat bestellen in Uden vult u in de betoncalculator als eerste de stortplaats in. Zodra deze is ingevuld wordt de prijs per kuub gekoppeld aan de hoeveelheid die u invult. Doordat Betonbestellen.nl samenwerkt met betoncentrales door heel Nederland bent u verzekerd van een snelle levertijd, scherpe prijs en kwalitatief beton. Naast de hoeveelheid en stortplaats kan in de calculator ook worden gekozen voor: toepassing, samenstelling, loswijze en uitvoering.

Hoeveelheid beton

De hoeveelheid van vloeibaar beton wordt verkocht in kubieke meter. Het symbool voor kubieke meter is m3. De rekensom voor het berekenen van de hoeveelheid van u stort is: lengte x breedte x hoogte = kubieke meter. Omdat beton vaak achterblijft in de betonmixer, het last heeft van inklinking en omdat er meetfouten kunnen zijn is het algemene advies om 0.5 kuub extra beton te bestellen.

Levertijd

Wanneer er alleen beton wordt besteld kan dit vaak al worden geleverd binnen 1 werkdag. Als u beton wilt laten storten hou dan rekening met een levertijd van 3-5 werkdagen.

Beton laten storten

Als u beton wilt laten storten kan dat natuurlijk ook bij Betonbestellen.nl. Wanneer u kiest voor deze uitvoering bent u verzekerd van een goed eindresultaat. In de betoncalculator kies u bij uitvoering voor all-in als u het beton wilt laten storten.

Vlinderbeton

U kiest voor vlinderbeton als de bovenste laag van de vloer van beton wordt. De levertijd voor vlinder beton is 1-3 weken dit komt doordat het beton moet worden afgewerkt met een vlindermachine.

Contact

Wilt u beton laten storte of online beton bestellen? Vul dan de betoncalculator in. Voor vragen over de beton stort of het bestellen van beton neem contact met ons op.

Locaties

Wilt u beton laten storten of bestellen op een andere locatie? Betonbestellen.nl stort en levert beton door heel Nederland. Hieronder ziet u voorbeelden van andere locaties: