Beton bestellen in Groningen. Dat kan eenvoudig online bij Betonbestellen.nl. Vul de betoncalculator in met de stortplaats en hoeveelheid en u heeft direct de prijs. In de stap hierna kan u de gegevens invullen en betalen met Ideal.

Beton bestellen Groningen

Beton laten storten in Groningen

Liever beton laten storten door een professional in Groningen ook dat kan bij Betonbestellen.nl. In de betoncalculator kiest u in dit geval bij uitvoering voor all-in. Bij de all-in stort wordt het beton door onze collega in Groningen verpompt met betonpomp. Door te kiezen voor deze optie bent u verzekerd van een goede en efficiënte beton stort.

Betoncentrale Groningen

Doordat Betonbestellen.nl samenwerkt met meerdere betoncentrale ’s in Nederland en Groningen kan het beton zeer snel worden geleverd, zo kan het beton op werkdagen vaak binnen 24 uur worden geleverd.

Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Heeft u een beton stort die op zeer korte termijn moet worden gestort neem dan contact met ons op.

Het aantal kuub

Beton wordt verkocht in kubieke meter dit berekend u met de volgende rekensom: lengte x breedte x hoogte = aantal kuub beton. Kubieke meter wordt aangegeven met het symbool m3.

Bij het bestellen van beton wordt aangeraden om 0.5 kuub extra te bestellen, dit komt doordat er vaak inklinking ontstaat bij het storten van beton. Daarnaast worden er ook meetfouten gemaakt en vaak blijft er wat beton achter in de betonmixer.

Betonpomp

Naast de all-in stort kan er ook worden gekozen om beton zelf te verpompen met betonpomp dit gebeurd op regiebasis. Of er een betonpomp nodig is bij uw beton stort in Groningen leest u in het artikel betonpomp huren.

Twijfelt u nog of u het beton zelf gaat storten of wilt laten storten? Lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er allemaal bij komt kijken.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton laten storten in Groningen? Vul dan de betoncalculator in. Heeft u nog vragen over het storten of bestellen van beton? Neem dan contact met ons op.

Locaties

Naast Groningen kan er ook beton worden geleverd en gestort in: