Beton bestellen of beton laten storten in Leeuwarden? Betonbestellen.nl helpt u bij uw beton stort. Of het nu gaat om het leveren van beton of storten van beton.

Het bestellen van beton in Leeuwarden kan eenvoudig worden gedaan met de betoncalculator in te vullen. De gegevens die nodig zijn voor het invullen van de betoncalculator zijn de stortplaats en het aantal kuub.

De stort plaats wordt ingevuld zodat de dichtsbijzijnde betoncentrale kan worden gekoppeld aan het aantal kuub beton.

Beton Leeuwarden

Aantal kuub beton

Het aantal kuub beton berekent u door de lengte x breedte x hoogte te berekenen van de bekisting. Bij het bestellen van beton is het advies om 0.5 kuub extra beton te bestellen. Dit advies geldt omdat er meetfouten worden gemaakt, er beton achter kan blijven in de bekisting en door inklinking.

Beton laten storten

Het laten storten van beton kan ook worden berekend in de betoncalculator. Voor deze berekening kiest u bij de uitvoering voor een all-in stort. Het voordeel van een all-in stort is dat u geen omkijken heeft naar het storten van beton. Ook bent u verzekerd van een goed eindresultaat.

Als u kiest voor een all-in stort komt de collega die verantwoordelijk is voor Leeuwarden uw beton storten.

Levertijd

Beton kan normaal gesproken binnen 1 werkdag worden geleverd. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 dagen.

Voor een gevlinderde betonvloer geld een langere levertijd hou in het geval van vlinderbeton rekening met 1-2 weken levertijd.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton laten storten of bestellen in Leeuwarden? Vul dan de betoncalculator in.

Heeft u nog vragen over het laten storten of bestellen van beton? Neem dan contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via de mail.

Betoncentrale

Naast de betoncentrale in Leeuwarden werkt Betonbestellen.nl ook samen veel andere betoncentrales in Nederland daarom kunnen wij ook beton storten en leverin in: