Beton storten of beton bestellen in Amsterdam? Geen probleem Betonbestellen.nl heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het storten van beton in Amsterdam. Het dienstenpakket voor het storten van beton in Amsterdam bestaat uit drie mogelijkheden: beton bestellen, beton bestellen met pomp of een all-in stort.

Wanneer u beton bestelt in Amsterdam heeft u te maken met een minimale afname van 1 kuub beton. U betaalt hier gemiddeld 337,59 euro voor inclusief btw.

Beton laten storten

Liever het beton laten storten door professionals? Dan komen de collega’s uit de regio Amsterdam het beton storten. In de betoncalculator kunnen de kosten voor het laten storten eenvoudig worden berekend. Kies bij uitvoering voor all-in als u beton wilt laten storten.

Bij de all-in stort wordt het beton verpompt met de mini betonpomp. Deze mini betonpomp wordt vaak ingezet bij het storten van beton, dit komt doordat de goot van de betonmixer de stort niet altijd kan bereiken.

Kuub beton

Voor het berekenen van een kuub beton gebruikt u de volgende formule: lengte x breedte x hoogte = M3 beton. Omdat beton achter kan blijven in de betonmixer adviseren wij om 0.5 kuub extra beton te bestellen.

Toepassing

Voor elke toepassing kan er beton worden geleverd en verpompt. Betonbestellen.nl heeft in Amsterdam al veel ervaring met het storten van funderingen in oude panden. Naast funderingen stort Betonbestellen.nl ook veel vloeren, wanden en buispalen.

Bereikbaarheid

Voor het bereiken van moeilijke en smalle straatjes in het stadscentrum bent u bij Betonbestellen.nl aan het juiste adres. Dankzij de kleine betonpomp kan er makkelijk beton worden gestort zonder de hele straat te blokkeren, ook kan er 300 meter slang worden gekoppeld aan de betonpomp. Dit is erg handig wanneer de betonmixer de stort niet kan bereiken.

Vergunning

Wilt u de straat voor de beton stort afsluiten? Kijk dan op de gemeente Amsterdam of u een vergunning moet aanvragen.

Contact

Bent u er al uit en wilt u beton bestellen in Amsterdam neem dan contact op of vul de betoncalculator in en bestel eenvoudig beton online.

Locaties

Naast Amsterdam levert en stort Betonbestellen.nl ook beton op o.a. de volgende locaties in Nederland: