Beton bestellen of beton laten storten in Maastricht? Betonbestellen.nl helpt bedrijven en particulieren al jaren met het storten van beton in Maastricht. Bij Betonbestellen.nl kan u vanaf 1 kuub beton bestellen. De stappen na 1 kuub gaan met minimaal 0.25 kuub omhoog.

Het aantal kuub kan eenvoudig worden berekend door de lengte x breedte x hoogte te berekenen van de betonstort. Doordat beton last heeft van inklinking, meetfouten en omdat er een deel kan achter blijven in de mixer is het advies om 0.5 kuub extra beton te bestellen.

Betoncentrale Limburg

Het beton wat u bestelt bij Betonbestellen.nl is afkomstig van de dichtstbijzijnde betoncentrale waarmee Betonbestellen.nl samenwerkt.

Doordat er wordt samengewerkt met betoncentrales door heel Nederland bent u verzekerd van goed beton tegen een lage prijs. Ook is de levertijd zeer kort doordat het beton snel gemaakt kan worden.

Beton laten storten Maastricht

Naast het leveren van beton kan er ook worden gekozen om het beton te laten storten door onze collega’s. Wanneer u kiest voor deze uitvoering bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Als u gebruik wilt maken van deze dienst kies dan bij de uitvoering voor all-in.

Levertijd beton

De levertijd voor het bestellen van beton is normaal gesproken 1 werkdag. Voor het laten storten van beton houdt u rekening met een levertijd van 3-5 werkdagen.

Als het beton eenmaal is gestort moet het beton uitharden/drogen. De algemene droogtijd van beton is 28 dagen. Dit betekent niet dat u niet eerder over het beton kan lopen. Beton is na 1-2 dagen al beloopbaar.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton laten storten of bestellen? Vul dan de betoncalculator in.Heeft u nog vragen over beton bestellen of het laten storten van beton? Neem dan contact met ons op.

Locaties

Wilt u beton bestellen of laten storten op een andere locatie dan Maastricht dat kan ook. Hieronder staan enkele locaties waar wij onder andere beton storten: