Betonbestellen.nl helpt al jaren bedrijven en particulieren met storten van beton in Almelo. Naast het laten storten van beton kan er ook alleen beton worden besteld. Het enige wat u hoeft te doen om beton te bestellen is het invullen van de betoncalculator. Ook het inplannen van de beton stort kan eenvoudig worden gedaan met de betoncalculator.

Beton storten Almelo

Beton zelf storten of laten storten?

Bent u er nog niet uit of u het beton zelf gaat staat storten of wilt laten storten? Lees dan het artikel hoe stort ik beton.

Levertijd beton Almelo

Doordat Betonbestellen.nl samenwerkt met meerdere betoncentrales in Nederland bent u ook in Almelo verzekerd van een snelle levering. Wanneer er alleen beton wordt besteld kan dit vaak al binnen 1 werkdag worden geleverd.

De levertijd voor het laten storten van beton is 3 tot 5 werkdagen. Bent u erg flexibel? Dan kan het zijn dat er af en toe een gaatje vrij is neem daarom als u beton op korte termijn wilt laten storten even contact op met de planning.

Kubieke meter

Vloeibaar beton wordt verkocht per kubieke meter. Dit betekent dat het oppervlak moet worden berekend de rekensom voor het berekenen van kubieke meter is lengte x breedte x hoogte = m3.

Omdat er altijd een beetje beton achter blijft in de betonmixer adviseert betonbestellen.nl om 0.5 kuub extra beton te bestellen.

Droogtijd beton

De droogtijd van beton is 28 dagen hou hierbij rekening dat het beton al na 1-2 dagen beloopbaar kan zijn. Voor meer informatie over de droogtijd lees het artikel de droogtijd van beton.

Contact

Wilt u beton bestellen of beton laten storten in Almelo? Regel dit dan snel en eenvoudig met de betoncalculator. Zijn er nog vragen of wilt u de beton stort telefonisch doornemen? Neem dan contact met ons op.

Locaties betoncentrales

Naast Almelo levert en stort Betonbestellen.nl ook beton op o.a. de volgende locaties in Nederland: