Beton bestellen voor een beton stort in Assen? Betonbestellen.nl helpt al meer dan 10 jaar bedrijven en particulieren in Assen en omgeving met het storten van beton.

Op werkdagen kan het beton vaak binnen 24 uur worden geleverd. Doordat het beton van de dichtstbijzijnde centrale in de buurt komt bent u verzekerd van de snelle levering.

Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. De beton stort kan eenvoudig worden ingepland via de betoncalculator.

Zodra de beton stort is ingepland komt de collega die verantwoordelijk is voor de regio Assen het beton storten op de geplande datum.

Beton Assen

Berekenen beton

Voordat het beton kan worden geleverd of de beton stort kan worden ingepland moet het aantal kuub beton worden berekend.

Om het aantal kuub beton te berekenen wordt de volgende som gebruikt lengte x breedte x hoogte= M3.

Omdat bij het beton storten een meetfout kan worden gemaakt en doordat er inklinking kunnen zijn adviseren wij om altijd 0.5 kuub extra beton te bestellen.

Betonpomp huren in Assen

Naast het storten en leveren van beton kan er ook een betonpomp worden gehuurd. In de calculator kan er worden gekozen voor een giekpomp of mini betonpomp.

Naast deze loswijze kan er ook worden gekozen voor het storten van beton met kruiwagens of vanuit de goot. Voor meer informatie over de loswijze en het huren van een betonpomp lees het artikel het huren van een betonpomp.

Zelf storten of laten storten

Bent u er nog niet zeker van of u het beton zelf wilt storten of wilt laten storten? Lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er allemaal bij een beton stort komt kijken.

Contact

Eenvoudig beton bestellen in Assen? Bestel dan eenvoudig beton met de betoncalculator. Ook het inplannen van een beton stort kan eenvoudig worden uitgevoerd met de betoncalculator.

Heeft u nog vragen of wilt u de beton stort even doornemen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of mail.

Locaties

Naast Assen levert en stort betonbestellen ook beton op o.a. de volgende locaties in Nederland: