Wilt u beton bestellen in Utrecht? Dan bent u bij Betonbestellen.nl aan het juiste adres. Al meer dan 10 jaar leveren en storten wij beton voor particulieren en bedrijven in Utrecht.

Beton Utrecht

Betoncentrale Utrecht

Doordat wij samenwerken met betoncentrales in Utrecht bent u verzekerd van een hoge kwaliteit beton, snelle leveringstijd en scherpe prijzen. Naast het leveren van beton biedt Betonbestellen.nl ook het storten van beton aan dit kan met of zonder betonpomp. Als u beton wilt laten storten dan komt onze collega die verantwoordelijk is voor de regio Utrecht u graag helpen. Bent u nog niet zeker of u wel of niet beton zelf kan storten? Lees dan ons artikel hoe stort ik beton.

Hoeveelheid beton

Omdat het beton wordt verkocht in kuub moet u bij het bestellen van beton de kubieke meters in beton berekenen. Deze berekening maakt u met de volgende formule: lengte x breedte x hoogte = aantal kuub(m3). Omdat er beton kan achterblijven in de betonmixer of er beton krimpt raden wij u aan om 0.5 kuub beton extra te bestellen.

Betonpomp

Als de betonmixer de stort niet kan bereiken heeft u een betonpomp nodig. U kan deze pomp eenvoudig selecteren in de betoncalculator. Nadat u deze pomp geselecteerd heeft moet u het aantal meters slang invullen deze gaan per 5 meter. Weet u nog niet of u een betonpomp nodig heeft? Lees dan ons artikel over het huren van een betonpomp.

Wilt u de prijs bereken voor een beton stort in Utrecht dat kan eenvoudig met de betoncalculator. In deze rekenmachine kan u kiezen uit beton voor meerdere toepassingen zoals een ruwe betonvloer, fundering, wand of vlinder beton. Naast de toepassing kan u ook de samenstelling en loswijze zelf bepalen.

Prijs 1 kuub beton Utrecht

De standaardprijs voor een kuub beton in Utrecht is € 343,64 inclusief btw.

Plaatsen en wijken rondom Utrecht

Betonbestellen.nl stort beton door heel Nederland en dus ook in de plaatsen en wijken rondom Utrecht. Denk bij deze plaatsen aan: Baarn, Bunnink, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnse, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Oudewater Renswoude, Rhenen, Soest etc.

Heeft u nog vragen over het beton of de beton stort zelf? Neem dan contact met ons op dat kan via: mail, bellen of het contact formulier. Bent u er al uit en wilt u een offerte of beton stort inplannen start dan met het invullen van onze betoncalculator.

Locaties

Naast Utrecht en omgeving kan er onder andere ookbeton worden gestort op de volgende locaties: