Beton bestellen voor een beton stort in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact op met Betonbestellen.nl. Of bereken eenvoudig de prijs voor het leveren of laten storten van beton met de calculator.

Beton bestellen Alphen aan den Rijn

Wanneer er beton wordt besteld voor een stort in Alphen aan den Rijn kan dit gedaan worden met de calculator. U vult hiervoor in:

  • de postcode van de stort
  • het aantal kubieke met beton

De postcode van de stort is nodig omdat de prijs van het beton op basis van de postcode wordt berekend. Het aantal kubieke meter berekend u door de lengte x breedte x hoogte van het oppervlak te berekenen. Let hierbij op dat er altijd een beetje beton kan achterblijven in de betonmixer, daarom adviseren wij om 0.5 kuub extra beton te bestellen.

Nadat deze gegevens zijn ingevuld krijgt u de prijs van het beton. Hierna heeft u de keuze om voor de toepassing en samenstelling van het beton te kiezen. In de laatste stappen kan er worden gekozen voor de loswijze en uitvoering.

Toepassing

Bij de toepassing kan er worden gekozen uit: ruwe betonvloer, fundering, vlinder beton, agrarisch of wand.

Samenstelling

Bij de samenstelling kan er worden gekozen uit: hoog vloeibaar, extra hoge sterkte, snelhardend of fijn grind.

Loswijze

Beton kan op meerdere wijze worden gelost u kan bij de optie kiezen voor uit de goot, kruiwagen of pomp. Voor meer informatie over de loswijze lees het artikel betonpomp huren.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton storten in Alphen aan den Rijn of in de omgeving? Bereken dan eenvoudig de prijs van de beton stort met de betoncalculator.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het storten van beton? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of mail.

Locaties

Naast Alphen aan den Rijn levert Betonbestellen ook beton op plaatsen zoals: