Beton storten of beton bestellen in Eindhoven? Betonbestellen.nl is het adres voor beton in Eindhoven.

Al meer dan 10 jaar stort Betonbestellen.nl beton in Eindhoven. Het dienstenpakket waaruit gekozen kan worden: beton bestellen, beton bestellen met pomp of een all-in stort. Bij een all-in stort wordt het beton verpompt (betonpomp) en gestort door Betonbestellen.nl.

Beton bestellen Eindhoven

Beton bestellen Eindhoven

De minimale bestel hoeveelheid voor beton in Eindhoven is 1 kuub. De prijs voor 1 kuub beton in Eindhoven is 355,74 inclusief BTW.

Als er meer beton wordt besteld zakt de prijs per kuub beton. Zo is de prijs voor 10 kuub beton in Eindhoven 1621,40 inclusief BTW. Dit komt onder andere door de ondrvracht.

Dit betekent niet dat meer beton bestellen beter is sterker nog als er teveel beton wordt besteld moet dit worden verwijderd uit de betonwagen hiervoor moet een vergoeding worden betaald. Reken daarom altijd uit hoeveel kuub er nodig is voor de beton stort.

Kuub beton

De formule voor het berekenen van beton: lengte x breedte x hoogte = m3 beton. Omdat beton achter kan blijven in de betonmixer adviseren wij om 0.5 kuub extra beton te bestellen.

Bereikbaarheid

Is de beton stort op een locatie die moeilijk te bereiken is? Kies dan voor het storten van beton met betonpomp. Dankzij de slangen die gekoppeld zijn aan de betonpomp kan het beton eenvoudig worden verpompt naar de locatie van de stort. Deze slangen kunnen zo worden gekoppeld dat een afstand van 300 meter kan worden overbrugd.

Vergunning

Moet de straat worden afgesloten omdat de betonwagen het verkeer hindert? Kijk dan op de website van de gemeente Eindhoven.

Droogtijd

Als u beton gaat storten moet u rekening houden met de uithardtijd van beton. Lees nu het artikel de droogtijd van beton voor meer informatie.

Contact

Wilt u beton storten of laten storten in Eindhoven? Plan dan u beton stort in via de betoncalculator. Heeft u nog vragen of wilt u liever de beton stort telefonisch doornemen? Bel of mail dan.

Betoncentrales

Doordat Betonbestellen.nl samenwerkt met betoncentrales door heel Nederland leveren wij o.a. ook beton in: