Wilt u beton bestellen in Tilburg? Of beton laten storten in Tilburg? Bij Betonbestellen.nl kan u eenvoudig online beton bestellen en een beton stort inplannen. Op werkdagen kan dit beton vaak al binnen 1 werkdag worden geleverd. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Heeft u het beton eerder nodig of wilt u het beton eerder laten storten? Neem dan contact op en dan kijken wij wat er mogelijk is.

Beton Tilburg

Beton bestellen

Om beton online te bestellen moet als eerste de prijs worden berekend met de betoncalculator. Om deze prijs te berekenen vult u de stortplaats en hoeveelheid van het beton in.  Hierna krijgt u direct de prijs te zien.

Hoeveelheid beton

Vloeibaar beton wordt verkocht in kubieke meter. Het symbool voor kubieke meter is m3. Het aantal kuub dat nodig is kan worden berekend met de volgende rekensom: lengte x breedte x hoogte = aantal kuub.

Bij het bestellen van beton geldt het advies om 0.5 kuub extra te bestellen dit komt door:

  • inklinking
  • er blijft vaak beton achter in de betonmixer
  • meetfouten
  • en doordat beton bij bestellen erg duur is(ondervracht)

Minimale hoeveelheid

De minimale hoeveelheid die bestelt moet worden is 1 kuub beton. Na 1 kuub gaan de stappen voor de verkoop van vloeibaar beton in 0.25 kuub.

Beton laten storten

Als u liever beton wilt laten storten vink dan bij de uitvoering het vakje all-in aan. Bij deze dienst bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Dit kom doordat onze professionals al jaren ervaring hebben in het storten van beton.

Contact

Heeft u nog vragen over het storten of bestellen van beton? Neem dan contact met ons op. Wilt u beton bestellen of de beton stort online inplannen? Volg dan de stappen van de betoncalculator.

Locaties

Beton bestellen of laten storten op een andere locatie dan Tilburg? Betonbestellen.nl stort beton door heel Nederland hieronder ziet u een klein overzicht van andere locaties: