Wilt u beton gaan storten in de provincie Friesland. Betonbestellen.nl helpt u graag met het leveren of storten van beton. Al vele jaren stort Betonbestellen.nl beton voor zowel bedrijven als particulieren in Friesland. Of het nu gaat om een fundering, wand, naden of betonvloer voor elke toepassing kan worden gestort. Via de betoncalculator kan binnen enkele minuten de prijs van het beton of laten storten van beton worden berekend. Ook kan er online beton worden besteld.

Beton Friesland

Beton calculator

Als u de prijs wilt berekenen voor beton in Friesland moet u als eerste de locatie van de stort invullen. Zodra de locatie van de stort is ingevuld wordt het aantal kuub beton gekoppeld aan de dichtstbijzijnde betoncentrale. Doordat Betonbestellen.nl met betoncentrales door heel Nederland samenwerkt bent u verzekerd van een snelle levering en hoge kwaliteit van beton.

Levering

De levering van beton kan al plaats vinden binnen 1 werkdag. Voor het laten storten van beton moet er rekening worden gehouden met een levertijd van 3-5 werkdagen. Wilt u eerder beton laten storten neem dan contact met ons op.

Aantal kuub

Het aantal kuub beton kan eenvoudig worden berekend met de volgende rekensom: lengte x breedte x hoogte = aantal kuub beton.

Bij het invullen van het aantal kuub wordt aangeraden om 0.5 kuub extra beton te bestellen. Dit advies geldt omdat er altijd beton kan achterblijven in de betonmixer en omdat er vaak inklinkingen en meetfouten worden gemaakt.

Loswijze

Voor de loswijze van beton kan er worden gekozen uit: de goot, met een betonpomp of kruiwagens. Welke loswijze geschikt is voor uw stort leest u in het artikel het huren van een betonpomp.

Droogtijd beton

Nadat het beton wordt gestort moet het beton drogen de gemiddelde droogtijd van beton is 28 dagen. Gelukkig kan er al vaak na 1-2 dagen over het beton worden gelopen.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton laten storten of bestellen in Friesland. Vul dan de betoncalculator in. Heeft u nog vragen over het laten storten van beton of over het bestellen van beton. Neem dan contact met ons op.

Stortlocaties

Naast de provincie Friesland stort Betonbestellen.nl ook beton op o.a. de volgende locaties: