Beton nodig in Ede? Bij Betonbestellen.nl kan u zowel beton bestellen als beton laten storten in Ede en omgeving. Als u beton besteld kan dit al binnen 1 werkdag worden geleverd. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3 tot 5 werkdagen.

De prijs van het beton en de beton stort kan eenvoudig worden berekend met de betoncalculator. Ook kan u eenvoudig online afrekenen.

Beton Ede

Betoncalculator

In de betoncalculator zijn er twee gegevens nodig: de locatie van de stort en het aantal kuub beton. Zodra de locatie van de stort in Ede is toegevoegd wordt de prijs van de dichtsbijzijnde betoncentrale gekoppeld aan het aantal kuub beton.

Aantal kuub beton

De hoeveelheid van vloeibaar beton wordt berekend in het aantal kuub. Het aantal kuub kan u berekenen met de volgende rekensom lengte x breedte x hoogte = aantal kuub beton. Doordat er bij het storten van beton inklinking ontstaat, er beton achter kan blijven in de mixer en omdat er meetfouten worden gemaakt adviseren wij om 0.5 kuub beton extra te bestellen.

Dit advies geldt ook omdat het bijbestellen van beton erg duur is. Dat komt doordat u bij kleine bestelling te maken krijgt met ondervracht.

Uitvoering beton

Mocht u nog niet weten of u zelf beton gaat storten of wilt laten storten lees dan het artikel hoe stort ik beton en ontdek wat er komt kijken bij en beton stort.Als u beton laat storten komt onze collega die verantwoordelijk is voor de regio Ede het beton storten. Bij het laten storten van beton bent u verzekerd van een succesvol beton stort.

Wanneer u kiest voor het laten storen van beton krijgt u een beton stort met betonpomp men noemt dit ook wel een all-in beton stort. Wanneer u een betonpomp nodig heeft leest u in het artikel het huren van een betonpomp.

Contact

Bent u eruit en wilt u beton bestellen of beton laten storten in Ede? Vul dan de betoncalculator in. Voor vragen over het storten van beton of het laten storten van beton neem contact met ons op.

Locaties

Naast de locatie Ede en omgeving stort en levert Betonbestellen.nl ook beton op plaatsen zoals: