Beton online bestellen voor een stort in Roermond? Of een beton stort inplannen in Roermond?Betonbestellen.nl helpt al jaren bedrijven en particulieren met het storten van beton in Roermond. Voor meer informatie over deze diensten lees dit artikel.

Beton Roermond

Beton bestellen in Roermond

Als u alleen beton wilt bestellen voor een stort in Roermond kan dit eenvoudig online worden gedaan. Het enige wat u hoeft in te vullen in de stortplaats, de hoeveelheid en uw gegevens. Hierna kan met IDEAL de beton stort worden afgerekend.

Levertijd

De levertijd voor het leveren van alleen beton is normaal gesproken in Roermond 1 werkdag. Voor het laten storten van beton moet er rekening worden gehouden met een levertijd van 3-5 werkdagen.

Hoeveelheid beton

Vloeibaar beton wordt verkocht in kubieke meter. De minimale afname voor kwalitatief beton van de betoncentrale is 1 kuub. Mocht u nog niet de hoeveelheid van het beton weten in kubieke meter. De rekensom voor kubieke meter is lengte x breedte x hoogte = aantal kubieke meter(M3)

Bij het bestellen van beton is het algemene advies om 0.5 kuub extra beton te bestellen. Dit advies geldt omdat beton last heeft van inklinking en doordat er altijd wat beton achter blijft in de betonmixer. Daarnaast is ook het later bijbestellen van beton is erg duur omdat u te maken krijgt met ondervracht.

Beton laten storten

Wilt u liever beton laten storten dan vinkt u bij de uitvoering het vakje all-in aan. Wanneer er wordt gekozen voor deze optie krijgt u gegarandeerd een goed eindresultaat. Weet u nog niet of u beton wilt laten storten of zelf wilt storten lees dan het artikel hoe stort ik beton. En kom erachter wat er allemaal bij komt kijken bij een beton stort.

Contact

Wilt u beton bestellen of beton laten storten in Roermond of omgeving? Neem dan contact met ons op of vul de betoncalculator in.

Locaties

Naast Roermond en omgeving kan er ook beton worden gestort op onder andere de volgende locaties: