Beton bestellen in Drachten of beton laten storten in Drachten? Bij Betonbestellen.nl kan eenvoudig beton worden besteld en een beton stort worden ingepland. Dankzij de betoncalculator heeft u binnen enkele minuten het beton of de beton stort geregeld.

Het beton kan vaak al binnen 1 dag worden geleverd. Voor het laten storten van beton geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Doordat wij samenwerken met betoncentrales door heel Nederland en daarmee ook Friesland bent u verzekerd van deze snelle levering. Daarnaast heeft u ook gegarandeerd een hoge kwaliteit beton tegen een lage prijs.

Beton Drachten

Beton bestellen Drachten

Het beton wordt besteld met de betoncalculator u kunt hier de stortplaats en het aantal kuub beton invullen.

Toepassing

Voor elke toepassing kan er beton worden gestort. In de betoncalculator staan de meest voorkomende toepassing dit zijn een fundering, betonvloer, vlinder beton, agrarisch of een wand.

Samenstelling beton

Voor de samenstelling van beton kan er worden gekozen voor meerde mogelijkheden zo kan er worden gekozen voor: hoog vloeibaar, extra hoge sterkte, snel hardend of fijn grind. Staat de samenstelling voor de beton stort die u wilt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Betonpomp huren Drachten

Voor de loswijze van de beton stort kan er worden gekozen uit meerdere mogelijkheden dit zijn uit de goot/kruiwagen of betonpomp. Welke optie geschikt is voor uw beton stort lees u in het artikel betonpomp huren.

Hoeveelheid beton

Het aantal kuub beton berekent u met de volgende som lengte x breedte x hoogte = aantal kuub beton. Bij het bestellen van beton wordt aangeraden om 0.5 kuub beton extra te bestellen. Dit advies is er omdat er vaak beton achter blijft in de mixer.

Contact

Wilt u beton bestellen of beton laten storten in Drachten? Vul dan de betoncalculator in. Heeft u vragen over de beton stort of over het bestellen van beton? Neem dan contact op met ons.

Locaties

Naast Drachten stort en levert Betonbestellen.nl ook op o.a. de volgende locaties: